• Școala noastră

  • Elevii noștri

  • Elevii noștri

  • Elevii noștri

  • Elevii noștri

Mesaj director

Dragi elevi, stimați părinți și profesori

 

 

            ”Crede în tine! Întotdeauna e loc de mai bine!” dă startul noului an școlar pe care îl vrem și mai reușit decât precedentul. Septembrie ne provoacă să privim cu un ochi în trecut, iar cu celălalt, spre viitor.

            În 2017-2018, împreună, am creat imaginea unei școli vii, care se implică și căreia îi pasă. Felicităm din inimă pe elevii care ne-au depășit așteptările prin bunele și foartele bune rezultate obținute și îi încurajăm pe toți copiii să se autodepășească.

            Acest progres nu s-ar fi realizat fără implicarea părinților, care crește de la an la an, și dedicarea colegilor profesori. Cu toții vedem, în sălile de clasă și în proiectele derulate, munca tuturor de a transforma în bine școala noastră.

            Și pentru că noi am demonstrat că suntem uniți și putem face lucruri mari, vă invit ca împreună să avem un nou an școlar mai bun decât toți cei trecuți. Și putem face asta doar împreună. Școala Gimnazială ”Elena Cuza” e deschisă tuturor celor care privesc educația ca pe o șansă și un dar, iar nu ca pe o obligație de care trebuie să ne achităm fără să ne pese. Iar nouă ne pasă, nu-i așa?!

De aceea, vrem să vă fim alături și să ne bucurăm la sfârșit nu doar de rezultate cu care să ne mândrim, ci cu elevi capabili și pregătiți să reușească în viață.

Succes, inspirație și voință!

 

Director,

Georgiana-Livia Antoci

Ne implicăm

fonpc

scoala discovery

Telefonul Copilului
sigur.info-internet mai sigur pentru copii

Recomandăm

Găzduire web gratuită pentru site-uri educaţionale

logo3