• Elevi

  • Clasa pregătitoare

  • Clasa I

  • Clasa a VIII-a

  • Biblioteca

Proiectul "Eu şi copilul meu"

Eu si copilul meuRolul de părinte implică foarte multe cunostinte si abilităti necesare zi de zi. Aceste cunostinte si abilităti nu sunt inăscute sau nu apar atunci cand devii părinte. Fiecare dintre noi ivătăm să fim părinti de la cei din jurul nostru, de la părintii nostri, din informatiile pe care le auzim sau le citim. Uneori insă, ceea ce invătăm din interactiunea cu ceilalti nu este suficient pentru a fi părintele de care copilul are nevoie pentru a se dezvolta si pentru a creste sănătos fizic si mental.

De multe ori părintii au intrebări la care nu au răspunsuri sau observă comportamente ale copilului lor la care nu stiu cum să reactioneze.

Proiectul de consiliere „EU SI COPILUL MEU” vine in intampinarea acestor nevoi ale parintilor de a discuta cu un specialist in psihologia copilului. Activitătile cu părintii sunt interactive, continand si aplicatii cu caracter ludic, ce necesită un grad mare de implicare din partea părintilor, a psihologului scolar si, acolo unde este cazul, si din partea copiilor.

Asadar scopul principal al proiectului il constituie cresterea factorilor familiali de protectie, dezvoltarea abilitatilor de comunicare eficienta cu copilul si reducerea factorilor familiali de risc fată de consumul de tutun, alcool si droguri la preadolescenti.

Acest proiect s-a derulat in aproape toate judetele tarii, parteneri fiind Ministerul de Interne si Agentia Antidrog, iar in judetul Iasi se desfasoara in alte 9 unitati scolare.

Coordonator la nivelul scolii Elena Cuza Iasi, 
psiholog scolar, Corina Roxana Barladeanu

     

     

TELEFON VERDE - EXAMENE NAȚIONALE

TELEFON VERDE NAȚIONAL 0800801100

TELEFON VERDE AL I.S.J. IAȘI 0800816232

PENTRU SESIZAREA NEREGULILOR APĂRUTE ÎN ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA EXAMENELOR NAȚIONALENe implicăm

fonpc

scoala discovery

Telefonul Copilului
sigur.info-internet mai sigur pentru copii

Recomandăm

Găzduire web gratuită pentru site-uri educaţionale

logo3