• Școala noastră

Vizitatori

We have 42 guests and no members online

An școlar 2019 - 2020 - Mesajul directorului

Bine ați venit și revenit la Școala Gimnazială ”Elena Cuza”!

 

Ce este Școala Gimnazială ”Elena Cuza”?

 

Este o clădire, din beton și fier, dar pentru mulți și o a doua casă de care ne ocupăm să arate tot mai bine atât în exterior, cât și interior.

Finanțările venite din partea Primăriei ne-au ajutat să reparăm acoperișul, să schimbăm instalația termică și să dotăm cu 10 videoproiectoare anumite săli de clasă.

De asemenea, și Asociația de Părinți Selcuzis a sprijinit eforturile noastre de a moderniza clasele. Am reușit împreună cu părinții voluntari din asociație să sporim confortul copiilor cu aparate de aer condiționat, jaluzele, mobilier și calculatoare mai performante în sala multimedia.

Dar nici elevii nu s-au lăsat mai prejos. Ei au organizat Târgul de Crăciun prin care am dotat biblioteca școlii și am suplimentat echipamentele sportive.

Mulțumesc tuturor pentru implicarea incredibilă!

 

Cine este Școala Gimnazială ”Elena Cuza”?

Este acea a doua casă unde se întâlnesc peste 600 de elevi, peste 1000 de părinți și aproape 60 de profesori, personal auxiliar (secretar, contabil, bibliotecar) și personal nedidactic.

Suntem o școală integratoare, în care toți elevii au drepturi egale, sunt tratați la fel și ajutați încât fiecare dintre ei să reușească. O școală multiculturală, în care învățăm ce înseamnă toleranța și respectul pentru toți ceilalți, oricât de diferiți suntem.

O școală al cărei patron spiritual ne invită să exersăm calități și valori precum: iubirea necondiționată față de cel aflat în nevoie, toleranță, sacrificiu, încredere și implicare.

 

Ce a însemnat anul școlar 2018-2019 pentru școala noastră?

 

Am devenit Școală europeană. Un titlu care dovedește că rezultatele și activitățile noastre nu sunt doar simple reușite locale, ci au impact și ecou în comunitate.

Am obținut rezultate bune și foarte bune la Evaluarea Națională. Notele absolvenților noștri și accederea la licee de top din Iași demonstrează că elevii noștri pot, vor și reușesc să-și depășească limitele.

Și au dovedit-o din plin, participând alături de părinți și profesori în activități de răsunet: Cupa familiilor. Împreună reușim; Tabăra de vară de la școală; Școala părinților etc.

 

Cum va arăta anul școlar 2019-2020?

Desigur, pregătiți să ne autodepășim.

Cu promisiunea că noi, adulții, (părinții și profesorii) vom face tot posibilul să devenim modele reale de punctualitate, responsabilitate, dragoste pentru tot ceea ce facem, profesionalism și respect față de elevii și copiii noștri.

Stimați colegi profesori, vă doresc putere și inspirație ca să reușim în singura misiune pe care o avem: educarea cetățenilor de mâine.

Stimați părinți, vă invit să fiți alături de noi, profesorii, și să continuați ceea ce începem la școală, pentru ca să ne mândrim cu tineri bine pregătiți pentru viață, responsabili și care să iubească și să răspândească binele, adevărul și frumosul.

Mi-aș dori ca fiecare dintre noi să ne făgăduim, acum, la început de drum, că vom depune toate eforturile ca să devenim modele pentru elevii noștri. Iar atunci când va fi nevoie să folosim și cuvintele.

Dragi elevi, știu că orice an școlar e presărat cu tot felul de provocări, dar eu vă doresc să fiți puternici, încrezători în calitățile pe care le aveți și gata să dovediți că sunteți grozavi de buni.

 

Succes tuturor și realizări pe măsura implicării fiecăruia!

 

  

 

9 Septembrie 2019

 

Director,

Georgiana-Livia Antoci

primar 2023

TelVerde județean

Numărul de telefon la care cetăţenii pot semnala toate neregulile apărute în organizarea şi derularea examenelor naţionale

TelVerde județean 0800816232

TelVerde național 0800801100

Numărul de TelVerde va fi disponibil în perioada examenelor naționale.Ne implicăm

scoala discovery

Telefonul Copilului

Recomandăm

Găzduire web gratuită pentru site-uri educaţionale

logo3